Costul întregului tratament poate fi achitat în rate fixe prin TBI Bank.

Cele Mai Comune Mituri Despre Igiena Orală: Ce Este Adevărat și Ce Nu

Igiena orală este un subiect esențial pentru menținerea sănătății dentare, dar, din păcate, există multe mituri și informații greșite care circulă. În acest articol, ne propunem să demontăm cele mai comune mituri despre igiena orală și să vă oferim o perspectivă clară asupra a ceea ce este adevărat și ce nu este. La clinica noastră, credem că educația corectă și informațiile precise sunt cheia pentru un zâmbet sănătos și frumos.

Mitul 1: „Cea mai bună periuță de dinți este cea cu peri duri.”

Realitatea: O periuță cu peri duri poate deteriora smalțul și gingiile. Este recomandat să utilizați o periuță cu peri moi sau medii pentru a preveni deteriorarea și iritarea gingiilor

Mitul 2: „Dacă nu doare, nu este nevoie de vizite la dentist.”

Realitatea: Multe probleme dentare pot fi asimptomatice în stadiile incipiente. Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru diagnosticarea și tratarea problemelor înainte de a deveni grave.

Mitul 3: „Albirea dentară dăunează smalțului.”

Realitatea: Albirea dentară profesională, efectuată corect, nu dăunează smalțului. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a produselor de albire acasă poate afecta smalțul.

Mitul 4: „Folosirea aței dentare creează spații între dinți.”

Realitatea: Folosirea corectă a aței dentare ajută la îndepărtarea resturilor alimentare și previne cariile și problemele gingiilor. Nu creează spații între dinți.

Mitul 5: „Copiii nu au nevoie de plombare pentru dinții temporari afectați de carii.”

Realitatea: Dinții temporari afectați de carii trebuie tratați, deoarece cariile pot afecta dinții permanenți în dezvoltare.

Mitul 6: „Nu este nevoie să spălați periuța de dinți.”

Realitatea: Periuța de dinți trebuie clătită și uscată după utilizare pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

La Inovadent, ne străduim să vă furnizăm cele mai bune servicii dentare și educație pentru a vă menține sănătatea orală. Pentru mai multe sfaturi și informații corecte, programați o consultație astăzi.

Sănătatea dvs. orală este importantă, și dezlegarea miturilor vă poate ajuta să o mențineți în cea mai bună formă posibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți citi și alte articole