Costul întregului tratament poate fi achitat în rate fixe prin TBI Bank.

Despre noi

INOVADENT a fost gândită ca un tot unitar, o clinică nouă care acoperă toate specializările, orice intervenție stomatologică putând fi realizată în cadrul clinicii, nefiind necesară deplasarea în alte locații. Ne-am dorit să oferim un serviciu care să depășească experiența stomatologică cu care mulți oameni s-au obișnuit. Un serviciu pe care noi, ca stomatologi, l-am dori pentru propria noastră îngrijire. Ne-am dorit ca tratamentele noastre să fie efectuate la perfecțiune, pentru a obține rezultate excepționale și pentru a păstra țesutul dentar cât mai natural,  prelungindu-i astfel longevitatea.

De asemenea, ne-am propus ca pacienții noștri să simtă căldură și confort în timpul vizitei și că li se oferă o abordare personală , cu atenție și grijă.

Astfel, am deschis INOVADENT la Iași, locul unde pentru orice problemă se găsește soluție. Oferim toate serviciile moderne de îngrijire orală pentru a crea un zâmbet perfect. Lucrăm cu materiale certificate de cea mai înaltă calitate și echipamente moderne. Profesioniștii noștri calificați oferă tratamentul stomatologic necesar într-un mediu liniștit și de încredere. Scopul nostru este să vă ajutăm să zâmbiți și să vă bucurați de viață pentru că stomatologia e pasiunea noastră.

Sperăm din suflet veți găsi clinica noastră ca fiind cel mai bun loc pentru îngrijirea dumneavoastră dentară completă și așteptăm cu nerăbdare să vă mențineți sănătatea orală la cel mai înalt nivel. Iar noi suntem mereu alături sa vă ajutăm!

Contactează-ne